МЕТАЛЕН НОСАЧ НА КАНИСТЕР

МЕТАЛЕН НОСАЧ НА КАНИСТЕР – 36€

Opis

Метален носач на канистер за гориво што обезбедува голема стабилност, за да се спречи излевање на горивото. Одлично работи на нерамен терен. Неговата посебна предност е тоа што лесно се прилагодува на секој канистер за гориво.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “МЕТАЛЕН НОСАЧ НА КАНИСТЕР”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com