ГУМА ЗА OFF-ROAD VICTORY

ГУМА ЗА OFF-ROAD VICTORY / 27×11-14 – 115€
ГУМА ЗА OFF-ROAD VICTORY / 27×9-14 – 105€

Opis

Гума што е едноставно направена за најтешките површини! Издржливост, долг век на траење, како и нивната неверојатно голема влечна сила ја прават оваа гума идеален избор на карпести и камени терени. Совршена комбинација на иновации и технологија.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “ГУМА ЗА OFF-ROAD VICTORY”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com