ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033

ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 26×11-14 – 135€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 26×9-14 – 120€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 27×11-14 – 150€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 27×9-14 – 130€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 25×10-12 – 115€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 25×8-12 – 95€ 

Opis

Гума со врвен квалитет што може да издржи и на најтешкиот терен. Дизајнот на шарата на оваа гума е погоден за возење по песок, висока вегетација, кал, чакал и карпесто тло. Агресивниот изглед на теренската гума А-033 овозможува совршено влечење, максимално влечење, неверојатно возење, па дури и сопирање, истовремено заштитувајќи го работ на гумата.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com