ЧИСТАЧ НА СНЕГ – МОТОРЕН

ЧИСТАЧ НА СНЕГ – МОТОРЕН – 5.040 €.

Opis

Моторната машина за чистење снег Iron Baltic е ефикасен алат кој лесно се користи за чистење на големи површини како што се патишта, тротоари, патеки, паркинзи или плоштади. За разлика од другата опрема за отстранување на снег, како лопати, метли или чистачи, машината за снег нуди предност при движење на снегот на поголемо растојание, правејќи го чистењето побрзо и поефикасно.

Ширина на чистење 125cm, моќност на бензински агрегат 13KS (HONDA)

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “ЧИСТАЧ НА СНЕГ – МОТОРЕН”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com