CAMSO GASENICI X4S

Gusenice CAMSO X4S – 4.190€

Opis

Искусете оптимална ефикасност и врвни перформанси во текот на целата година, без оглед на времето! Длабок снег, мочуришта, кал, песок, чакал – ништо не може да ја запре гасеницата CAMSO UTV. Тој е идеален додаток и замена за тркалата за возење без проблеми и на најекстремните површини.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “CAMSO GASENICI X4S”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com