cfmoto македонија 2021
Опрема за АТВ, Опрема за возилаСТРАНИЧНИ БРАНИЦИ – bullbar CForce 450S/L

СТРАНИЧНИ БРАНИЦИ – bullbar CForce 450S/L

СТРАНИЧНИ БРАНИЦИ – bullbar CForce 450S/L – 225€

Opis

Единствените, стабилните и отпорните странични браници се создадени за да ги издржат дури и најсилните влијанија врз непредвидени површини.Тие ги спречуваат сите можни оштетувања на страната на теренецот. Нивната челична конструкција ги апсорбира и најтешките удари, што ја подобрува функционалноста на возилото, ја подобрува неговата безбедност и ги минимизира трошоците за поправка.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “СТРАНИЧНИ БРАНИЦИ – bullbar CForce 450S/L”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com