cfmoto македонија 2021
Опрема за АТВ, Опрема за возилаВЕТРОБРАН ЗА АТВ/УНИВЕРЗАЛНО ПОСТАВУВАЊЕ

ВЕТРОБРАН ЗА АТВ/УНИВЕРЗАЛНО ПОСТАВУВАЊЕ

ВЕТРОБРАН ЗА АТВ/УНИВЕРЗАЛНО ПОСТАВУВАЊЕ – 75€

Opis

Заштитете се од ветер, дожд, студ, кал, прашина и нечистотија со уникатните ветробрани за АТВ. Ова стакло е направено од цврст и висококвалитетен материјал отпорен на корозија и удар. Многу лесно, брзо и едноставно за прицврстување или отстранување по првичната инсталација. Совршено се вклопуваат во секое АТВ, давајќи му посебен изглед и зајакнувајќи ги неговите аеродинамички својства и брзина.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ВЕТРОБРАН ЗА АТВ/УНИВЕРЗАЛНО ПОСТАВУВАЊЕ”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com