ГУМА ЗА OFF-ROAD A-043

ГУМА ЗА OFF-ROAD A-043 / 26×11-14 – 124€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-043 / 26×10-14 – 110€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-043 / 26×9-14 – 107€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-043 / 26×8-14 – 95€

Opis

Фантастична гума која многу лесно се прилагодува на сите површини и временски услови. Екстремна издржливост и отпорност на дупнување – двете главни карактеристики кои ја красат оваа гума. Радијалната конструкција на гумата обезбедува оптимален зафат и ракување со возилото, како и непречено возење по тврди површини и асфалт.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ГУМА ЗА OFF-ROAD A-043”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com