cfmoto македонија 2021
Опрема за возила, Опрема за ССВПластичен канистер за гориво надвор од патот со инка

Пластичен канистер за гориво надвор од патот со инка

Пластичен канистер за гориво надвор од патот со инка / 10L 
Пластичен канистер за гориво надвор од патот со инка / 5L
Пластичен канистер за гориво надвор од патот со инка / 3L 

Opis

Без оглед каде возите и кога возите, секогаш треба да имате резервно гориво со вас, а тестиран и сигурен е канистерот со гориво за куфер е вистинскиот начин да го направите тоа. Елегантниот и ненаметлив дизајн на овој канистер сигурно ќе заштеди простор на вашето теренско возило. Овој лесен теренски канистер е изработен од врвен квалитет на материјал, што овозможува долготраен висок квалитет, по прифатлива цена.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Пластичен канистер за гориво надвор од патот со инка”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com