cfmoto македонија 2021
Опрема за АТВ, Опрема за возилаЛОПАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГ / 1500MM

ЛОПАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГ / 1500MM

ЛОПАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГ/1500MM – 345€

Opis

Заборавете на сите потешкотии при отстранување на снегот. Сега постои фантастичен чистач, кој брзо и ефикасно ги отстранува снежните врнежи, што овозможува безбедно и сигурно возење по најтешкиот терен. Долготрајниот и прилагодлив чистач е дизајниран не само за чистење на снег, туку и за туркање и отстранување на песок, нечистотија, чакал и други слични материјали.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ЛОПАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГ / 1500MM”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com