cfmoto македонија 2021
Опрема за АТВ, Опрема за возилаЗАДЕН БРАНИК – bullbar CForce 800

ЗАДЕН БРАНИК – bullbar CForce 800

ЗАДЕН БРАНИК – bullbar CForce 800 – 170€

Opis

Највисока квалитетна заштита за задниот дел на вашиот ATV! Тоа е цевчеста челична конструкција која обезбедува максимална безбедност, стабилност и издржливост при секое возење. Ги апсорбира сите удари со неверојатна леснотија. Неговиот изглед е агресивен, заштитата е врвна!

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “ЗАДЕН БРАНИК – bullbar CForce 800”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com