cfmoto македонија 2021
Опрема, Опрема за АТВ, Опрема за возилаЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000

ЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000

ЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000 – 295€

Opis

Идеален и безбеден додаток на секое теренско возило за чување и складирање додатна опрема. Задниот пластичен куфер совршено се вклопува на секој теренски модел. Се монтира брзо, лесно и едноставно на задниот дел на возилото, без потреба од дупчење, додека густата внатрешна пена од овој куфер нуди заштита за опремата која што треба да се спакува.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com