cfmoto македонија 2021
Опрема, Опрема за АТВ, Опрема за возилаЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 625 TOURING

ЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 625 TOURING

ЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 625 TOURING – 295€

Opis

Идеален и безбеден додаток на секое теренско возило за чување и складирање додатна опрема. Задниот пластичен куфер совршено се вклопува на секој теренски модел. Се монтира брзо, лесно и едноставно на задниот дел на возилото, без потреба од дупчење, додека густата внатрешна пена од овој куфер нуди заштита за опремата која што треба да се спакува.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “ЗАДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 625 TOURING”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com