ГУМА ЗА OFF-ROAD A-050

ГУМА ЗА OFF-ROAD A-050 / 27×10-12 

Opis

Гума чија агресивност и отпор се други имиња. Тој му обезбедува на возачот високо ниво на изведба дури и во најлоши временски услови и тежок терен. Способност да функционира беспрекорно под големи товари, оваа гума е една од најбараните гуми на пазарот.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ГУМА ЗА OFF-ROAD A-050”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com