cfmoto македонија 2021
Опрема, Опрема за АТВ, Опрема за возилаПРЕДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000

ПРЕДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000

ПРЕДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000 – 245€

Opis

Издржлив и лесен пластиен куфер кој ќе ви овозможи да ги понесете сите потребни работи и опрема со вас. Додека возите, сите додатоци ќе бидат на дофат на раката, пред вас. Предната пластична кутија ви нуди максимален простор за складирање. Многу е лесно да се прикачи на предниот дел од теренското возило, додека неговата стабилност е на завидно ниво.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kritiki

  Nema kritiki seušte.

  Bidete prvi koi ќe razgledate “ПРЕДЕН ПЛАСТИЧЕН КУФЕР CFORCE 850XC / 1000”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com