JUST1 J39 SOLID MATT BLACK

Opis

 • Високо квалитетна термопластична смола на надворешната обвивка
 • Две големини на школка
 • Три големини eps
 • J.1.E.R. Систем за отстранување на влошки за итни случаи од образите
 • Двоен систем на задржување
 • Нова внатрешна гарнитура за поголема удобност
 • Внатрешна обвивка што се отстранува и се мие
 • 8 внес и 6 отвори за издувни гасови
 • Вклучено е и продолжување на врв
 • Големини:
  • Мала обвивка (KSS / S / M) од 53 до 58 см
  • Голема обвивка (L / KSL / KSKSL) од 59 до 63 см
 • ECE сертификат – од 1380 gr +/- 50 гр
 • Сертификат за DOT / ECE – од 1430 гр +/- 50 гр

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com