CAMSO GASENICI 4S1

4,990.00

CAMSO GASENICI 4S1 – 4.990€

*Во цената е вклучен ДДВ

Description

Искусете оптимална ефикасност и врвни перформанси во текот на целата година, без оглед на времето! Длабок снег, мочуришта, кал, песок, чакал – ништо не може да ја запре гасеницата CAMSO UTV. Тој е идеален додаток и замена за тркалата за возење без проблеми и на најекстремните површини.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “CAMSO GASENICI 4S1”

  Vašata adresa za e-pošta nema da bide objavena.

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com