ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033

85.00124.00

ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 26×11-14 – 124€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033/ 26×9-14 – 119€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 26×10-12 – 119€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 25×9-12 – 103€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 25×10-12 – 99€
ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033 / 25×8-12 – 85€

Clear

*Во цената е вклучен ДДВ.

*Во цената е вклучен ДДВ

Description

Гума со врвен квалитет што може да издржи и на најтешкиот терен. Дизајнот на шарата на оваа гума е погоден за возење по песок, висока вегетација, кал, чакал и карпесто тло. Агресивниот изглед на теренската гума А-033 овозможува совршено влечење, максимално влечење, неверојатно возење, па дури и сопирање, истовремено заштитувајќи го работ на гумата.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  Additional information

  димензии

  26×11-14, 26×9-14, 26×10-12, 25×9-12, 25×10-12, 25×8-12

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ГУМА ЗА OFF-ROAD A-033”

  Vašata adresa za e-pošta nema da bide objavena.

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com