cfmoto македонија 2021
Опрема за АТВ, Опрема за возилаУНИВЕРЗАЛНА ВОДООТПОРНА ПЛАТНЕНА ТОРБА / маскирна

УНИВЕРЗАЛНА ВОДООТПОРНА ПЛАТНЕНА ТОРБА / маскирна

УНИВЕРЗАЛНА ВОДООТПОРНА ПЛАТНЕНА ТОРБА / маскирна – 130€

Opis

Единствена, водоотпорна и универзална торба што совршено одговара со секое возило АТВ, УТВ или ССВ. Оваа врвна торба е направена од платно во согласност со најсовремените индустриски стандарди.Вешто избалансираниот дизајн и високото ниво на изработка нудат хармонија помеѓу сигурноста, издржливоста и квалитетот.Ставете сè што ви треба во него и тргнете во незаборавно теренско возење.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “УНИВЕРЗАЛНА ВОДООТПОРНА ПЛАТНЕНА ТОРБА / маскирна”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com