ORIGINE SPRINT BALLER 2.0

Opis

Новата шлем со Sprint е реинтерпретација на безвременски класик со додаден визир за преклопување.

Икона за стил и безбедност, шлемот Sprint е изработен од термопластичен материјал со големи потези, сертифициран според ece2205 saftei стандардите.

Внимание на деталите, како што се подобрените украси на ентериерот и завршувањето, се создадени во согласност со побарувањата на пазарот.

Внатрешните облоги се вадат и се мијат (јагоди).

Микрометриски систем за држење на лентата за брадата.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com