cfmoto македонија 2021

ORIGINE NEON EASY MATT FLUO YELLOW

Opis

Дизајнот на надворешната обвивка на шлемот Мио е направен на минимум, така што корисникот може да ја постави кацигата под седиштето на повеќето скутери.

Школка се инјектира во термопластичен материјал кој има големи удари и има двојни обвивки што ги исполнуваат безбедносните стандарди на ece 2205.

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com