cfmoto македонија 2021
ГАРАНЦИЈА

Возилата CFMOTO стануваат сè подобри и совршени од година во година. Поради оваа причина, ние Ви нудиме 36-месечна гаранција, од првото палење на моторот па наваму. Гаранцијата за возилото се однесува на фабрички дефекти што се јавуваат за време на работата на возилото.

Гаранцијата опфаќа бесплатна поправка на идентификуваните дефекти или замена на проблематичните делови / склопови, вклучувајќи ја и потрошената работа во периодот од 36 месеци, сметајќи од датумот на испорака на Вашето возило.

Редовно прописно сервисирање и соодветно заверена сервисна книшка во овластен сервисен центар е основен предуслов за остварување на гарантните права. Проверете ја Вашата гарантна брошура за повеќе детали за периодот на гаранцијата. Ние сакаме да уживате во супериорното возење на вашето возило, а за можни дефекти, тимот на CFMOTO ви стои на располагање во секое време!

гарантен сервис cfmoto-mk

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com