Kayo AT 110

1,390.00

garancija-kayo-cfmoto

ВОЗИЛАТА НА СЛИКИТЕ Може да имаат дополнителна опрема што не е вклучена во основната цена на возилото!

*Во цената е вклучен ДДВ

ОПИС НА ВОЗИЛО

Вие сте пример за вашите деца и не сакате да ги разочарувате. Сега тие можат да ве следат во авантурите што ги полнат вашите батерии. Сериозно теренско возило, недопрена природа, што може да го замени тоа искуство.

Децата гледаат на вас…

СТАНДАРДНА ОПРЕМА: дневни светла, прекинувач за безбедност.
.

White

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  ДИМЕНЗИИ  
  Должина x ширина x висина 1360 x 800 x 910 мм
  Меѓуосовинско растојание 915 мм
  Минимално растојание од подлога 115 мм
  висина на седиштето 670 мм
  Тежина на возилото 93 кг
  Носивост 40 кг
  Запремина на резерварот 2,1 л
  АГРЕГАТ  
  Тип 1CIL.,4Т, ладење на воздухот
  Зафатнина 107 цм3
  Максимален обртен момент 7,2Nm – 5000
  Максимална моќ 5,1KW /6,8КС – 8000
  Напојување со гориво карбураторот
  Палење и контрола ЕЛЕКТРИЧНИ СТАРТЕР, ЦДИ
  Менувач автоматски
  Пренос на сила на задните тркала, ланец
  Максимална брзина
  ПОДВОЗЈЕ  
  Суспензија на тркала-напред/назад А попречни рамења / надолжно рамо
  Амортизери нафта
  Кочници-напред/позади хидраулични – 2xdisk / 1xdisk
  Бандажи-напред/позади челик 8″ / 8″
  Пнеуматици-напред/позади 19×7-8 / 18×9,5-8

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com