KAYO AU 200

2,890.00

garancija-kayo-cfmoto

ВОЗИЛАТА НА СЛИКИТЕ Може да имаат дополнителна опрема што не е вклучена во основната цена на возилото!

*Во цената е вклучен ДДВ

Quick Info Categories: Tags:

ОПИС НА ВОЗИЛО

Модел АТВ наменет за возачи со помало искуство. Рецептот со масивна челична рамка, сигурна единица дава можност и за употреба во рекреативни и работни задачи. Опремено со предни и задни куки, овозможува поголема употребливост.

СТАНДАРДНА ОПРЕМА: Челични тркала, дигитален контролен панел, сопирачки за сопирање за безбедност, брави на воланот и капакот на резервоарот, кука за влечење приколка со електрична сигнална врска и кука за маневрирање на предната приколка, целосно осветлување, ретровизори, товарни носачи напред и назад, сопирачка за паркирање.

White

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  ДИМЕНЗИИ
  Должина x ширина x висина 1870 x 990 x 1130 мм
  Меѓуосовинско растојание 1120 мм
  Минимално растојание од подлога 175 мм
  висина на седиштето 800 (520 од реквизитот) мм
  Тежина на возилото 185 кг
  Носивост 00000000000000
  Запремина на резерварот 9 л
  АГРЕГАТ
  Тип
  Зафатнина 175 цм3
  Максимален обртен момент 10Nm – 6000
  Максимална моќ 9KW /12КС – 8000
  Напојување со гориво карбураторот
  Палење и контрола ЕЛЕКТРИЧНИ СТАРТЕР, ЦДИ
  Менувач автоматски
  Пренос на сила на задните тркала, ланец
  Максимална брзина
  ПОДВОЗЈЕ
  Суспензија на тркала-напред/назад А попречни рамења / ДОЛГИТУДИНАЛЕН раменик
  Амортизери нафта
  Кочници-напред/позади хидраулични – 2xdisk / 1xdisk
  Бандажи-напред/позади челик 10″ / 10″
  Пнеуматици-напред/позади 23×7-10 / 22×10-10

  1 review for KAYO AU 200

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “KAYO AU 200”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com