CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account
ssv

ssv

ZFORCE 1000 EPS

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF1000UTR-2)
Тип со два цилиндри V, 4 такт, SOHC, 8 КС, ладење со вода
Том ccm 962.6
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност КС-врт / мин 85 -7000
Вртежен момент Nm-о / мин 82 -6200
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h 115
Гуми предни / задни AT27x9-14 / AT27x11-14
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки заден Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2870
Ширина на возилото mm 1510
Висина на возилото mm 1845
Количка мм 2040 година
Дозвола mm 310
Волумен на резервоарот L 27
Сува тежина kg 610
Макс. тежина kg 870 * Возилото е СТАНДАРД опремено со управувач (EPS) ..

Free Lightbox Gallery
Read more...

ZFORCE 550EX

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF800)
Тип Две цилиндри V, 4-тактен, SOHC, 8 V / C, водено ладење
Волумен ccm 800
Напојување на гориво EFI Fuel Injection (DELPHY / САД)
Моќ KS-вртежи 62 -6700
Вртежен момент Нм -о / мин 72 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 110
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на гасни амортизери
Суспензија на задна осовина Осцилирачко двојно рамо, прилагодување на гасни амортизери
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2870
Ширина на возилото mm 1510
Висина на возилото mm 1830
Меѓуоскино растојание mm 2040
Чистење 300 mm
Волумен на резервоарот L 27
Сува тежина kg 550
Макс. тежина kg 700 

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
***Возилото може да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од

Free Lightbox Gallery
Read more...

ZFORCE 800EX

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF800)
Тип Две цилиндри V, 4-тактен, SOHC, 8 V / C, водено ладење
Волумен ccm 800
Напојување на гориво EFI Fuel Injection (DELPHY / САД)
Моќ KS-вртежи 62 -6700
Вртежен момент Нм -о / мин 72 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 110
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на гасни амортизери
Суспензија на задна осовина Осцилирачко двојно рамо, прилагодување на гасни амортизери
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2870
Ширина на возилото mm 1510
Висина на возилото mm 1830
Меѓуоскино растојание mm 2040
Чистење 300 mm
Волумен на резервоарот L 27
Сува тежина kg 550
Макс. тежина kg 700 * Возилото може да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од 550 €.

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
***Возилото може да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од

Free Lightbox Gallery
Read more...