CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account
utv

utv

UFORCE 1000 EPS

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF1000UTR-3)
Тип со два цилиндри V, 4 такт, SOHC, 4 КС, ладење со вода
963 вц
Инјекција на гориво ЕФИ (BOSCH / Германија)
Моќност КС-о / мин 85 -7800
Вртежен момент Nm-о / мин 82 -6500
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h -
Гуми предни / задни AT27x9-14 / AT27x11-14
Суспензија на предното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за нафта
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за масло
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки задни Хидраулични дискови
Должина на возилото mm 2945
Ширина на возилото mm 1615
Висина на возилото mm 1850
Количка мм 2050 година
Дозвола mm 300
Волумен на резервоарот L 40
Сува тежина kg 690
Макс. тежина kg 1210д

Free Lightbox Gallery
Read more...

UFORCE 550

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF500UU)
Тип Едноцилиндричен 4-такт, SOHC, 4 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 495
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 38 -6800
Вртежен момент Нм -о / мин 46 -5800
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 110
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на нафта
Зацврстување на задното тркало Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на маслото
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2980
Ширина на возилото mm 1465
Висина на возилото mm 1850
Меѓуоскино растојание mm 1830
Средство за чистење на лицето mm 260
Волумен на резервоарот L 26
Сува маса 611
Макс. тежина kg 761

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
* **Возилото може дополнително да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од

Free Lightbox Gallery
Read more...

UFORCE 800

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF800UU-A)
Тип Две цилиндри V, 4-тактен, SOHC, 8 V / C, водено ладење
Волумен ccm 800
Напојување на гориво EFI Fuel Injection (DELPHY / САД)
Моќ KS-вртежи 62 -6700
Вртежен момент Нм -о / мин 72 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 105
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на нафта
Зацврстување на задното тркало Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на маслото
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2980
Ширина на возилото mm 1430
Висина на возилото mm 1885
Меѓуоскино растојание mm 1830
Чистење 280 mm
Волумен на резервоарот L 26
Сува тежина kg 625
Макс. тежина kg 775 * Возилото може дополнително да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од 550 €.

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
* **Возилото може дополнително да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од

Free Lightbox Gallery
Read more...