CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account
atv

atv

KAYO AY70-2

ДИМЕНЗИИ  
ДОЛЖИНА X ШИРИНА X ВИСИНА 1265 X 798 X 879MM
МЕЃУОСОВИНСКО  РАСТОЈАНИЕ 770MM
МИНИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ОД ПОДЛОГА 114MM
МИНИМАЛЕН РАДИУС НА ВРТЕЊЕ 5,6MM
ТЕЖИНА НА ВОЗИЛОТО 72KG
НОСИВОСТ- 40KG
РЕЗЕРВОАР 2,1L
АГРЕГАТ  
ТИП 1CIL., 4T, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
ЗАФАТНИНА 70CM3
МАКСИМАЛЕН ОБРТЕН МОМЕНТ  
МАКСИМАЛНА МОЌ 5,1KW/6,8KS-8000
СНАБДУВАЊЕ СО ГОРИВО КАРБУРАТОР
ПАЛЕЊЕ И КОНТРОЛА ЕЛЕКТРО СТАРТЕР, CDI
МЕНУВАЧ АВТОМАТСКИ
ПРЕНОС НА СИЛА НА ЗАДНИТЕ ТРКАЛА, ЛАНЕЦ
МАКСИМАЛНА БРЗИНА
ПОДВОЖЈЕ  
АМОРТИЗЕРИ УЉНИ
КОЧНИЦИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ХИДРАУЛИЧНИ–  1XDISK
БАНДАЖИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ЧЕЛИЧНИ 7″ / 7″
ГУМИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ 16×8-7 / 16×8-7
Read more...

KAYO AY110

ДИМЕНЗИИ  
ДОЛЖИНА X ШИРИНА X ВИСИНА 1360 X 800 X 910 MM
МЕЃУОСОВИНСКО  РАСТОЈАНИЕ 915MM
МИНИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ОД ПОДЛОГА 115MM
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 670MM
ТЕЖИНА НА ВОЗИЛОТО 93KG
НОСИВОСТ- 40KG
РЕЗЕРВОАР 2,1L
АГРЕГАТ  
ТИП 1CIL., 4T, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
ЗАФАТНИНА 107CM3
МАКСИМАЛЕН ОБРТЕН МОМЕНТ 7,2NM-5000
МАКСИМАЛНА МОЌ 5,1KW/6,8KS-8000
СНАБДУВАЊЕ СО ГОРИВО КАРБУРАТОР
ПАЛЕЊЕ И КОНТРОЛА ЕЛЕКТРО СТАРТЕР, CDI
МЕНУВАЧ АВТОМАТСКИ
ПРЕНОС НА СИЛА НА ЗАДНИТЕ ТРКАЛА, ЛАНЕЦ
МАКСИМАЛНА БРЗИНА
ПОДВОЖЈЕ  
АМОРТИЗЕРИ УЉНИ
КОЧНИЦИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ХИДРАУЛИЧНИ– 2XDISK / 1XDISK
БАНДАЖИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ЧЕЛИЧНИ 8″ / 8″
ГУМИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ 19×7-8 / 18×9,5-8
Read more...

CFORCE 625 TOURING

ДИМЕНЗИИ  
ДОЛЖИНА X ШИРИНА X ВИСИНА 2235 X 1180 X 1390 MM
МЕЃУОСОВИНСКО  РАСТОЈАНИЕ 1480MM
МИНИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ОД ПОДЛОГА 270MM
МИНИМАЛЕН РАДИУС НА ВРТЕЊЕ  7,4M
ТЕЖИНА НА ВОЗИЛОТО 395KG
НОСИВОСТ- 220KG
РЕЗЕРВОАР 18L
АГРЕГАТ  
ТИП 1CIL., 4T, SOHC, ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ
ЗАФАТНИНА 580CM3
МАКСИМАЛЕН ОБРТЕН МОМЕНТ 49NM-5250
МАКСИМАЛНА МОЌ OFF ROAD 30KW(40KS)-6750
СНАБДУВАЊЕ СО ГОРИВО EFI BOSCH GERMANY
ПАЛЕЊЕ И КОНТРОЛА EFI BOSCH GERMANY
МЕНУВАЧ CVT SA MOTORNIM KOČENJEM CVTECH CANADA
ПРЕНОС НА СИЛА SELEKTIVAN 2WD / 4WD + BLOKADA PREDNJEG DIFERENCIJALA
МАКСИМАЛНА БРЗИНА 90KM/H
ПОДВОЖЈЕ  
АМОРТИЗЕРИ УЉНИ СО ПОДЕСУВАЊЕ
КОЧНИЦИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ХИДРАУЛИЧНИ– 2XDISK / 2XDISK
БАНДАЖИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ АЛУМНИНИУМСКИ 12″ / 12″
ГУМИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ 25×8-12/ 25×10-12
Read more...

CFORCE 450L

Технички податоци (CF400AU-L)

Тип Едноцилиндричен 4-такт, SOHC, 4 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 400
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 31 -7200
Вртежен момент Нм -о / мин 33 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 95
Гуми напред / назад AT24x8-12 / AT24x10-12
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на нафта
Зацврстување на задното тркало Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на маслото
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2300
Ширина на возилото mm 1100
Висина на возилото mm 1350
Меѓуоскино растојание mm 1460
Чистач mm 250
Волумен на резервоарот L 15
Сува тежина kg 360
Макс. тежина kg 510

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***

Free Lightbox Gallery
Read more...

CFORCE 1000XC EPS

Тип со два цилиндри V, 4-такт, SOHC, 4 КС, ладење со вода
963 вц
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност КС-о / мин 85 -7800
Вртежен момент Nm-о / мин 79 -5500
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на електрична енергија 2WD / 4WD кардан напред и назад, заклучување на диференцијал Автоматско заклучување на диференцијалот напред
Максимална брзина km / h 110
Гуми предни / задни AT27x9-14 / AT27x11-14
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Надолженост на задните тркала на суспензијата на задните тркала, прилагодувајќи го абсорберот за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки задни Хидраулични дискови
Должина на возилото mm 2310
Ширина на возилото mm 1264
Висина на возилото mm 1420
Количка mm 1480
Дозвола mm 285
Волумен на резервоарот L 30
Сува тежина kg 447
Макс. тежина 688

* СТАНДАРД за возило опремено со управувач (EPS) и метална боја

Free Lightbox Gallery
Read more...

CFORCE 850XC EPS

Тип со два цилиндри V, 4тактни, SOHC, 8 КС, ладење со вода
800 кубика
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност KС-о / мин 63 -7250
Вртежен момент Nm-о / мин 64 -6500
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h 90
Гуми предни / задни AT26x9-14 / AT26x11-14
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки заден Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2310
Ширина на возилото mm 1264
Висина на возилото mm 1420
Количка mm 1480
Дозвола mm 285
Волумен на резервоарот L 30
Сува тежина kg 447
Макс. тежина kg 666 * Возилото е СТАНДАРД опремено со управување на електрична енергија (EPS)

Free Lightbox Gallery
Read more...

CFORCE 600

Тип Едноцилиндричен 4-тактни, SOHC, 4 КС, ладење вода
Ccm 580
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност KS-о / мин 41 -6800
Вртежен момент Nm-о / мин 49,2 -4750
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h 90
Гуми пред / заден AT25x8-12 / AT25x10-12
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки заден Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2350
Ширина на возилото mm 1160
Висина на возилото mm 1400
Количка mm 1480
Дозвола mm 270
Обем на резервоарот L 18.5
Сува тежина kg 375
Макс. тежина 585 * Возилото може да биде опционално опремено со електричен управувач (ЕПС) за цена од 550 €.

Free Lightbox Gallery
Read more...