CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account
мотори

мотори

NK 300 ABS

ДИМЕНЗИИ  
ДОЛЖИНА X ШИРИНА X ВИСИНА 1990 X 780 X 1070 MM
МЕЃУОСОВИНСКО  РАСТОЈАНИЕ 1360MM
МИНИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ОД ПОДЛОГА 150MM
МИНИМАЛЕН РАДИУС НА ВРТЕЊЕ  4,7M
ТЕЖИНА НА ВОЗИЛОТО 151KG
НОСИВОСТ- 150KG
РЕЗЕРВОАР 12,5L
АГРЕГАТ  
ТИП 1CIL., 4T, DOHC, 4V. ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ, БАЛАНСНО
ЗАФАТНИНА 300CM3
МАКСИМАЛЕН ОБРТЕН МОМЕНТ 25NM-7000
МАКСИМАЛНА МОЌ 20,5КW/27.5 KS - 8500
СНАБДУВАЊЕ СО ГОРИВО EFI BOSCH GERMANY
ПАЛЕЊЕ И КОНТРОЛА ECU
МЕНУВАЧ MANUELNI 6 STEPENI PRENOSA
ПРЕНОС НА СИЛА LANAC
МАКСИМАЛНА БРЗИНА 139KM/H
ПОДВОЖЈЕ  
АМОРТИЗЕРИ ПОЗАДИ УЉНИ СО ПОДЕСУВАЊЕ
КОЧНИЦИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ХИДРАУЛИЧНИ– 1XDISK / 1XDISK ОПРЕМЕНИ ABS CONTINENTAL GERMANY
БАНДАЖИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ АЛУМНИНИУМСКИ 17″ / 17″
ГУМИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ 110×70-R17/ 140×60-R17
Read more...

SR 300 ABS

ДИМЕНЗИИ  
ДОЛЖИНА X ШИРИНА X ВИСИНА 2010 X 750 X 1080 MM
МЕЃУОСОВИНСКО  РАСТОЈАНИЕ 1360MM
МИНИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ОД ПОДЛОГА 135MM
МИНИМАЛЕН РАДИУС НА ВРТЕЊЕ  4,7M
ТЕЖИНА НА ВОЗИЛОТО 151KG
НОСИВОСТ- 165KG
РЕЗЕРВОАР 12L
АГРЕГАТ  
ТИП 1CIL., 4T, DOHC, 4V. ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ, БАЛАНСНО
ЗАФАТНИНА 300CM3
МАКСИМАЛЕН ОБРТЕН МОМЕНТ 25NM-7000
МАКСИМАЛНА МОЌ 20,5КW/27.5 KS - 8500
СНАБДУВАЊЕ СО ГОРИВО EFI BOSCH GERMANY
ПАЛЕЊЕ И КОНТРОЛА ECU
МЕНУВАЧ MANUELNI 6 STEPENI PRENOSA
ПРЕНОС НА СИЛА LANAC
МАКСИМАЛНА БРЗИНА 139KM/H
ПОДВОЖЈЕ  
АМОРТИЗЕРИ ПОЗАДИ УЉНИ СО ПОДЕСУВАЊЕ
КОЧНИЦИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ХИДРАУЛИЧНИ– 1XDISK / 1XDISK ОПРЕМЕНИ ABS CONTINENTAL GERMANY
БАНДАЖИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ АЛУМНИНИУМСКИ 17″ / 17″
ГУМИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ 110×70-R17/ 140×60-R17
Read more...

-- 150 NK --

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF150-3)
Тип Едноцилиндричен 4-такт, SOHC, 4 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 149.4
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 12 -8500
Вртежен момент Nm-rpm 10.7 -7000
Стартер Електрик
Менувач Менувач, 6 брзини
Синџир за пренос на енергија
Максимална брзина km / h 100
Гуми напред / назад 100 / 80R17-52H; 130 / 70R17-62H (КОНТИНЕНТАЛЕН АТТАК 2)
Предни суспензија Преклопена хидраулична вилушка
Суспензија на задното тркало Осцилирачка двокреветна вила, прилагодување на централната маслена класа
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2025
Ширина на возилото mm 770
Висина на возилото mm 1070
Меѓуоскино растојание mm 1360
Чистење mm 150
Волумен на резервоарот L 10
Сува маса 142
Макс. тежина kg 292

Free Lightbox Gallery
Read more...

650MT ABS

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
Тип Двоцилиндер, редовен 4-такт, DOHC, 8 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 649.3
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 71 -8750
Вртежен момент Nm-вртежи 62 -7000
Стартер Електрик
Менувач Менувач, 6 брзини
Синџир за пренос на енергија
Максимална брзина km / h 170
Гуми напред / назад 120 / 70R17-58H / 160 / 60R17-69H
Суспенција на предните тркала Хидраулична вилушка полна
Суспензија на задното тркало Осцилирачка двокреветна вила, Gas Cantilever
Предни сопирачки Предни Хидраулични дискови, кочница ABS
Задни сопирачки Хидрауличен диск, кочница ABS
Должина на возилото mm 2150
Ширина на возилото mm 835
Висина на возилото mm 1332
Меѓуоскино растојание mm 1415
Чистење 170 mm
Волумен на резервоарот L 18
Сува тежина kg 213
Макс. тежина kg 363

Free Lightbox Gallery
Read more...

650NK ABS NEW

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
Тип Двоцилиндер, редовен 4-такт, DOHC, 8 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 649.3
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 71 -8750
Вртежен момент Nm-вртежи 62 -7000
Стартер Електрик
Менувач Менувач, 6 брзини
Синџир за пренос на енергија
Максимална брзина km / h 180
Гуми напред / назад 120 / 70R17-58H / 160 / 60R17-69H
Хидраулична вилушка (KYB / JAPAN)
Хидрауличен моно прилагодлив за задна суспензија (KYB / JAPAN)
Предни сопирачки Предни Хидраулични дискови, клешта за кочење 300мм ABS
Задни сопирачки Хидрауличен диск, плочки за сопирачки 240мм ABS
Должина на возилото mm 2120
Ширина на возилото mm 780
Висина на возилото mm 1100
Меѓуоскино растојание mm 1415
Чистење mm 150
Волумен на резервоарот L 17
Сува маса 193
Макс. тежина kg 343

Free Lightbox Gallery
Read more...