CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

KAYO AY70-2

ДИМЕНЗИИ  
ДОЛЖИНА X ШИРИНА X ВИСИНА 1265 X 798 X 879MM
МЕЃУОСОВИНСКО  РАСТОЈАНИЕ 770MM
МИНИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ОД ПОДЛОГА 114MM
МИНИМАЛЕН РАДИУС НА ВРТЕЊЕ 5,6MM
ТЕЖИНА НА ВОЗИЛОТО 72KG
НОСИВОСТ- 40KG
РЕЗЕРВОАР 2,1L
АГРЕГАТ  
ТИП 1CIL., 4T, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
ЗАФАТНИНА 70CM3
МАКСИМАЛЕН ОБРТЕН МОМЕНТ  
МАКСИМАЛНА МОЌ 5,1KW/6,8KS-8000
СНАБДУВАЊЕ СО ГОРИВО КАРБУРАТОР
ПАЛЕЊЕ И КОНТРОЛА ЕЛЕКТРО СТАРТЕР, CDI
МЕНУВАЧ АВТОМАТСКИ
ПРЕНОС НА СИЛА НА ЗАДНИТЕ ТРКАЛА, ЛАНЕЦ
МАКСИМАЛНА БРЗИНА
ПОДВОЖЈЕ  
АМОРТИЗЕРИ УЉНИ
КОЧНИЦИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ХИДРАУЛИЧНИ–  1XDISK
БАНДАЖИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ ЧЕЛИЧНИ 7″ / 7″
ГУМИ – НАПРЕД / ПОЗАДИ 16×8-7 / 16×8-7