CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

ZFORCE 1000 EPS

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF1000UTR-2)
Тип со два цилиндри V, 4 такт, SOHC, 8 КС, ладење со вода
Том ccm 962.6
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност КС-врт / мин 85 -7000
Вртежен момент Nm-о / мин 82 -6200
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h 115
Гуми предни / задни AT27x9-14 / AT27x11-14
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки заден Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2870
Ширина на возилото mm 1510
Висина на возилото mm 1845
Количка мм 2040 година
Дозвола mm 310
Волумен на резервоарот L 27
Сува тежина kg 610
Макс. тежина kg 870 * Возилото е СТАНДАРД опремено со управувач (EPS) ..