CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

UFORCE 1000 EPS

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF1000UTR-3)
Тип со два цилиндри V, 4 такт, SOHC, 4 КС, ладење со вода
963 вц
Инјекција на гориво ЕФИ (BOSCH / Германија)
Моќност КС-о / мин 85 -7800
Вртежен момент Nm-о / мин 82 -6500
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h -
Гуми предни / задни AT27x9-14 / AT27x11-14
Суспензија на предното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за нафта
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за масло
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки задни Хидраулични дискови
Должина на возилото mm 2945
Ширина на возилото mm 1615
Висина на возилото mm 1850
Количка мм 2050 година
Дозвола mm 300
Волумен на резервоарот L 40
Сува тежина kg 690
Макс. тежина kg 1210д