CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

CFORCE 450L

Технички податоци (CF400AU-L)

Тип Едноцилиндричен 4-такт, SOHC, 4 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 400
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 31 -7200
Вртежен момент Нм -о / мин 33 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 95
Гуми напред / назад AT24x8-12 / AT24x10-12
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на нафта
Зацврстување на задното тркало Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на маслото
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2300
Ширина на возилото mm 1100
Висина на возилото mm 1350
Меѓуоскино растојание mm 1460
Чистач mm 250
Волумен на резервоарот L 15
Сува тежина kg 360
Макс. тежина kg 510

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***