CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

CFORCE 1000XC EPS

Тип со два цилиндри V, 4-такт, SOHC, 4 КС, ладење со вода
963 вц
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност КС-о / мин 85 -7800
Вртежен момент Nm-о / мин 79 -5500
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на електрична енергија 2WD / 4WD кардан напред и назад, заклучување на диференцијал Автоматско заклучување на диференцијалот напред
Максимална брзина km / h 110
Гуми предни / задни AT27x9-14 / AT27x11-14
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Надолженост на задните тркала на суспензијата на задните тркала, прилагодувајќи го абсорберот за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки задни Хидраулични дискови
Должина на возилото mm 2310
Ширина на возилото mm 1264
Висина на возилото mm 1420
Количка mm 1480
Дозвола mm 285
Волумен на резервоарот L 30
Сува тежина kg 447
Макс. тежина 688

* СТАНДАРД за возило опремено со управувач (EPS) и метална боја