CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

CFORCE 850XC EPS

Тип со два цилиндри V, 4тактни, SOHC, 8 КС, ладење со вода
800 кубика
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност KС-о / мин 63 -7250
Вртежен момент Nm-о / мин 64 -6500
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h 90
Гуми предни / задни AT26x9-14 / AT26x11-14
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки заден Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2310
Ширина на возилото mm 1264
Висина на возилото mm 1420
Количка mm 1480
Дозвола mm 285
Волумен на резервоарот L 30
Сува тежина kg 447
Макс. тежина kg 666 * Возилото е СТАНДАРД опремено со управување на електрична енергија (EPS)