CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

CFORCE 600

Тип Едноцилиндричен 4-тактни, SOHC, 4 КС, ладење вода
Ccm 580
Напојување со гориво ЕФИ (БОШ / ГЕРМАНИЈА)
Моќност KS-о / мин 41 -6800
Вртежен момент Nm-о / мин 49,2 -4750
Starter Electric
CVT трансмисија L-H-N-R-P (CV-Tech / CANADA)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан напред и наназад, диференцијално заклучување
Максимална брзина km / h 90
Гуми пред / заден AT25x8-12 / AT25x10-12
Суспензија на предните тркала Осцилирачки двојни раменици, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Суспензија на задното тркало Осцилирачки двојни рамена, прилагодувајќи ги амортизерите за гас
Предни сопирачки хидраулични дискови
Сопирачки заден Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2350
Ширина на возилото mm 1160
Висина на возилото mm 1400
Количка mm 1480
Дозвола mm 270
Обем на резервоарот L 18.5
Сува тежина kg 375
Макс. тежина 585 * Возилото може да биде опционално опремено со електричен управувач (ЕПС) за цена од 550 €.