CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

-- 150 NK --

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF150-3)
Тип Едноцилиндричен 4-такт, SOHC, 4 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 149.4
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 12 -8500
Вртежен момент Nm-rpm 10.7 -7000
Стартер Електрик
Менувач Менувач, 6 брзини
Синџир за пренос на енергија
Максимална брзина km / h 100
Гуми напред / назад 100 / 80R17-52H; 130 / 70R17-62H (КОНТИНЕНТАЛЕН АТТАК 2)
Предни суспензија Преклопена хидраулична вилушка
Суспензија на задното тркало Осцилирачка двокреветна вила, прилагодување на централната маслена класа
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2025
Ширина на возилото mm 770
Висина на возилото mm 1070
Меѓуоскино растојание mm 1360
Чистење mm 150
Волумен на резервоарот L 10
Сува маса 142
Макс. тежина kg 292