CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

650MT ABS

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
Тип Двоцилиндер, редовен 4-такт, DOHC, 8 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 649.3
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 71 -8750
Вртежен момент Nm-вртежи 62 -7000
Стартер Електрик
Менувач Менувач, 6 брзини
Синџир за пренос на енергија
Максимална брзина km / h 170
Гуми напред / назад 120 / 70R17-58H / 160 / 60R17-69H
Суспенција на предните тркала Хидраулична вилушка полна
Суспензија на задното тркало Осцилирачка двокреветна вила, Gas Cantilever
Предни сопирачки Предни Хидраулични дискови, кочница ABS
Задни сопирачки Хидрауличен диск, кочница ABS
Должина на возилото mm 2150
Ширина на возилото mm 835
Висина на возилото mm 1332
Меѓуоскино растојание mm 1415
Чистење 170 mm
Волумен на резервоарот L 18
Сува тежина kg 213
Макс. тежина kg 363