CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

650NK ABS NEW

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
Тип Двоцилиндер, редовен 4-такт, DOHC, 8 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 649.3
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 71 -8750
Вртежен момент Nm-вртежи 62 -7000
Стартер Електрик
Менувач Менувач, 6 брзини
Синџир за пренос на енергија
Максимална брзина km / h 180
Гуми напред / назад 120 / 70R17-58H / 160 / 60R17-69H
Хидраулична вилушка (KYB / JAPAN)
Хидрауличен моно прилагодлив за задна суспензија (KYB / JAPAN)
Предни сопирачки Предни Хидраулични дискови, клешта за кочење 300мм ABS
Задни сопирачки Хидрауличен диск, плочки за сопирачки 240мм ABS
Должина на возилото mm 2120
Ширина на возилото mm 780
Висина на возилото mm 1100
Меѓуоскино растојание mm 1415
Чистење mm 150
Волумен на резервоарот L 17
Сува маса 193
Макс. тежина kg 343