CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

ZFORCE 800EX

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF800)
Тип Две цилиндри V, 4-тактен, SOHC, 8 V / C, водено ладење
Волумен ccm 800
Напојување на гориво EFI Fuel Injection (DELPHY / САД)
Моќ KS-вртежи 62 -6700
Вртежен момент Нм -о / мин 72 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 110
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на гасни амортизери
Суспензија на задна осовина Осцилирачко двојно рамо, прилагодување на гасни амортизери
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2870
Ширина на возилото mm 1510
Висина на возилото mm 1830
Меѓуоскино растојание mm 2040
Чистење 300 mm
Волумен на резервоарот L 27
Сува тежина kg 550
Макс. тежина kg 700 * Возилото може да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од 550 €.

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
***Возилото може да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од