CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

UFORCE 550

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF500UU)
Тип Едноцилиндричен 4-такт, SOHC, 4 v./cil., Водено ладење
Волумен ccm 495
Напојување со гориво EFI Fuel Injection (BOSCH / GERMANY)
Моќ KS-вртежи 38 -6800
Вртежен момент Нм -о / мин 46 -5800
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 110
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на нафта
Зацврстување на задното тркало Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на маслото
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2980
Ширина на возилото mm 1465
Висина на возилото mm 1850
Меѓуоскино растојание mm 1830
Средство за чистење на лицето mm 260
Волумен на резервоарот L 26
Сува маса 611
Макс. тежина kg 761

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
* **Возилото може дополнително да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од