CFMOTO© - Македонија,  БЕЛА СД Д.О.О.Е.Л
ул.Пролет бр.4а 1000 Скопје Тел: 070 977 572

mksqentr
Welcome visitor you can log in or create an account

UFORCE 800

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ (CF800UU-A)
Тип Две цилиндри V, 4-тактен, SOHC, 8 V / C, водено ладење
Волумен ccm 800
Напојување на гориво EFI Fuel Injection (DELPHY / САД)
Моќ KS-вртежи 62 -6700
Вртежен момент Нм -о / мин 72 -6000
Стартер Електрик
Менувач CVT L-H-N-R-P (CV-Tech / КАНАДА)
Пренос на моќност 2WD / 4WD кардан предна и задна, диференцијална брава
Максимална брзина km / h 105
Гуми напред / назад AT26x9-14 / AT26x11-14
Предна суспензија Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на нафта
Зацврстување на задното тркало Осцилирачки двојни раменици, прилагодување на амортизерите на маслото
Предни сопирачки Хидраулични дискови
Задни сопирачки Хидрауличен диск
Должина на возилото mm 2980
Ширина на возилото mm 1430
Висина на возилото mm 1885
Меѓуоскино растојание mm 1830
Чистење 280 mm
Волумен на резервоарот L 26
Сува тежина kg 625
Макс. тежина kg 775 * Возилото може дополнително да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од 550 €.

ЦЕНА:

***возилата на сликите може да содржат доплнителна опрема која не е вклучена во основната цена на возилото***
* **Возилото може дополнително да биде опремено со електричен серво управувач (ЕПС) по цена од